Retraites

Christine

Christine 150 150 VeerBear

Ook ik kijk met dankbaarheid terug op de retraite die we met elkaar hebben beleefd. Ik voelde me heel veilig en gezien. Het dagelijks programma gaf duidelijkheid en tegelijkertijd ruimte om-wanneer voor mij nodig-even uit te mogen stappen. Ik voel me verwend met heerlijke kamer voor mijzelf en geweldige -bio uitgebalanceerde- maaltijden. Dierbare ervaring om met 10 “nieuwe” mensen zo’n gevulde stilte op te bouwen. In het moment.
Muziek en klankschalen hebben absoluut meerwaarde.
Locatie helemaal passend. Zo fijn verzorgd met bloemenvaasjes…, handdoek en beddengoed.
Ik heb de stilte hervonden en meegenomen naar huis.

Tineke

Tineke 150 150 VeerBear

Ik heb het heel fijn gehad en de stilte werkt nog door. De klankschalen en de muziek voegt echt iets toe aan de bedding voor de stilte. De creatieve opdrachten zijn ook heel fijn.

Danielle

Danielle 150 150 VeerBear

Vanaf het moment dat ik binnenstapte, heb ik me welkom gevoeld. Het hele weekend is met zoveel liefdevolle aandacht verzorgd. Dat heeft ervoor gezorgd dat er een hele warme sfeer was waarin het me lukte om te genieten en te ontspannen.
Het aanbod van de meditaties was divers. De klankschalen waren een mooie toevoeging. Van de Japanse fluit en de zangstem van Liesbeth, heb ik in het bijzonder erg genoten. Beiden hebben mij diep ontroerd. Wat mij betreft, had ik daar heel graag nog meer naar geluisterd. Daarbij was het eten echt verrukkelijk en de locatie heel fijn.

Monique

Monique 150 150 VeerBear

Het stilte weekend was fantastisch!
De fijne en zorgzame begeleiding van Liesbeth en Ron maakte het een heel bijzonder weekend.
De locatie was mooi (ik had een heerlijk rustige kamer), een fijne groep en ongelooflijk lekker eten.
Er was een prettige afwisseling van meditaties, lichaamswerk, ruimte voor mezelf en ook fijn: de korte uitwisselingen die we twee keer per dag hadden.
De klankschalen en muziek (die fluit!) erbij hadden een meerwaarde; dat was prachtig.
Net zoals de creatieve opdrachten, die werkten ondersteunend, en tot mijn verrassing had ik daar veel plezier in.
Dit weekend heeft me echt wat gebracht en ik ben er dankbaar voor dat ik er bij kon zijn.

Nicole

Nicole 150 150 VeerBear

De begeleiding van jullie heb ik als zorgzaam, professioneel en liefdevol ervaren. Ik voelde me in goede handen, kon merken dat jullie ruime ervaring hebben. Met name de meditaties waren erg fijn, divers en goed begeleid. Ook de klankschalen sessie vond ik heel prettig en bijzonder om te merken welk effect dat had. En de faciliteiten waren goed.

Back to top